...

Fuldkornstortilla med kikærte-/grøntsagsfyld

Ingredienser

(til 4 pers.)

Kikærte-/grøntsagsfyld

  • 1 dåse kikærter
  • 1 tsk. fint salt til kogning
  • 4 mellemstore gulerødder
  • 300 g kartofler
  • ½ lille hvidkål (ca. 300 g renset vægt)
  • 1 lille peberfrugt
  • 2 tsk. karry
  • 2 spsk. olie
  • ½ dl vand
  • 1 tsk. fint salt
  • Peber 1 bundt hakket persille

Tilbehør

4 fuldkornstortillas (ca. 250 g)

Sådan

  • Hæld kikærterne i en si, skyl dem med koldt vand og kom dem i en skål.
  • Skyl og skræl gulerødder og kartofler og rens peberfrugten.
  • Skær alle grøntsagerne i tynde strimler.
  • Svits karry i olie, tilsæt gulerødder og kartofler og svits i ca. 1 minut.
  • Hvidkål og peberfrugt tilsættes, og det hele svitses yderligere 4 minutter.
  • Tilsæt vand, 1 tsk. fint salt og peber og lad retten simre ved svag varme 10 -15 minutter.
  • Vend kikærterne i retten, sluk for varmen og lad det trække i 1 minut.
  • Varm fuldkornstortilla i ovnen efter anvisning på emballagen.
  • Tilsæt kikærte-/grøntsagsfyldet på den ene halvdel, drys med hakket persille og fold den anden halvdel over.

Tips

I stedet for hvidkål kan benyttes savoy- eller spidskål, alt efter sæson.

Opskriften stammer fra Meget mere vegetarmad – 19 skønne vegetarretter, som Rema 1000 udgav i 2013. Opskriften har også ligget på Rema1000.dk.

Skriv en kommentar

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.