Ingredienser
- 2 løg, hakket
- 2 fed hvidløg, hakket
- chilipasta
- 1-2 gulerødder, i tern
- 50 g ingefær
- 2 spkf karry
- 3 dl røde linser
- 5 dl vand
- 2 spkf limesaft
- 1 dåse flåede tomater
- 1 dåse kokosmælk
Sådan
- Brug fedtet fra kokosmælken til at svitse løg, hvidløg og karry i
- Tilsæt gulerødder i tern
- Tilsæt de skyllede linser
- Tilsæt vand og flåede tomater
- Lad simre i 15-20 minutter til væden er opsuget
- Tilsæt resten af kokosmælken
Tilsæt mere væde efter behov, smag til med chilipasta, salt og limesaft.
Blendes med stavblender.
Top med yoghurt og hakkede, saltede mandler og persille.
Opskriften er inspireret af daal fra Grød.