Fuldkornstortilla kidneybønner og grøntsagsfyld

Ingredienser

  • 300 g hvidkål – strimlet
  • 1 løg – hakket
  • 2-3 fed hvidløg – hakket
  • 200 g gulerod – i tern
  • 200 g rødbede – i tern
  • 1 rød peber – i tern
  • 150 g majs (frost eller dåse)
  • 3 fed hvidløg – hakket
  • 1ds. kidney bønner (skylles)
  • 1 ds. hakket tomat
  • 1 spsk. spidskommen
  • 2 tsk. kanel
  • 1-2 spsk chilipasta (fx sambal olek)
  • revet ost 
  • 8-10 fuldkornstortillas 
  • salt og peber

Sådan

  • Løg og hvidløg svitses i et minut
  • Tilsæt øvrige grøntsager, bønner og krydderier og svits et par minutter
  • Tilsæt tomat og lad småsimre i 15-20 minutter
  • Tilsæt løse majs og varm igennem
  • Put fyldet i tortillaerne med lidt revet ost og varm i ovn eller mikroovn

Server fx med avokadosalat.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *