Chili sin carne

Ingredienser

  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 gulerødder
  • 2 peberfrugter
  • 2 pastinak eller persillerod
  • 500 gr. champignon
  • 2 ds røde kidneybønner
  • 2 ds flået tomat
  • 1 spkf. stødt spidskommen
  • 1 spkf. stødt korinander
  • ½ spkf. kanel
  • chilipasta, salt og peber efter smag
  • 8-10 fuldkornstortillas

Sådan

  • Hak løg og hvidløg og skær grøntsager i tern
  • Svits i sauterpande og tilsæt krydderier
  • Tilsæt hakket tomat og lad simre i fem minutter
  • Skyl kidneybønnerne
  • Tilsæt bønnerne og varm igennem.
  • Server

Tilsæt 20 gr. revet mørk chokolade sammen med bønnerne for ekstra smag.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *