Ingredienser
Til seks personer
- 2 løg
- 3 fed hvidløg
- 3-4 gulerødder
- 2 pastinak eller persillerod
- 200 gr. frosset spinat (optøet)
- 400 gr. champignon
- 2 ds flået tomat
- 100 gr. røde linser
- tørret timian
- ½ l mornaysauce
- 100 gr. revet ost
- lasagneplader
- salt og peber
Sådan
- Hak løg, hvidløg og champignon
- Riv grøntsager groft
- Svits løg og hvidløg i sauterpande
- Tilsæt grøntsager, hakket tomat, linser og krydderier og varm igennem
- Læg et lag grøntsagsmix i bunden af et ovnfast fad
- Saml lasagnen i tre-fire lag (lasagnepladser, grøntsagsmix, ost og mornaysauce)
- Bag ½ time ved 180 grader (varmluft)
Lad lasagnen sætte sig i fem minutter inden servering.