Lasagne med champignon

Ingredienser

  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 3-4 gulerødder
  • 2 pastinak eller persillerod
  • 200 gr. frosset spinat (optøet)
  • 400 gr. champignon
  • 2 ds flået tomat
  • 1 dl. røde linser
  • tørret timian
  • ½ l mornaysauce
  • 100 gr. revet ost
  • lasagneplader
  • salt og peber

Sådan

  • Hak løg, hvidløg og champignon
  • Riv grøntsager groft
  • Svits løg og hvidløg i sauterpande
  • Tilsæt grøntsager, hakket tomat, linser og krydderier og varm igennem
  • Læg et lag grøntsagsmix i bunden af et ovnfast fad
  • Saml lagsagnen i tre-fire lag (lasagnepladser, grøntsagsmix, ost og mornaysauce)
  • Bag ½ time ved 180 grader (varmluft)

Lad lasagnen sætte sig i fem minutter inden servering.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar