Fyldte peberfrugter

Ingredienser

  • 5-6 store peberfrugter
  • 2 dl brune ris
  • 1 dl røde linser
  • 1 stort rødløg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 persillerødder eller pastinak
  • 400 gr. champignon
  • 1 lille ds tomatpuré

Sådan

  • Kog risen i 5 dl vand i 30 minutter
  • Tilsæt linserne efter 20 minutter, tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt
  • Svits løg og hvidløg
  • Tilsæt persillerødder og champignon og svits i nogle minutter indtil de meste væde er væk
  • Tilsæt tomatpuré
  • Bland det hele sammen, og smag til med salt og peber
  • Skær toppen af peberfrugterne og rens dem
  • Fyld indholdet i peberfrugterne og læg “låget på”
  • Giv peberfrugterne 20-25 minutter i ovnen ved 200 grader

Servér fx med brød og salat.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar