...

Fyldte peberfrugter

Ingredienser

  • 5-6 store peberfrugter
  • 2 dl brune ris
  • 1 dl røde linser
  • 1 stort rødløg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 2 persillerødder eller pastinak
  • 400 gr. champignon
  • 1 lille ds tomatpuré

Sådan

  • Kog risen i 5 dl vand i 30 minutter
  • Tilsæt linserne efter 20 minutter, tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt
  • Svits løg og hvidløg
  • Tilsæt persillerødder og champignon og svits i nogle minutter indtil de meste væde er væk
  • Tilsæt tomatpuré
  • Bland det hele sammen, og smag til med salt og peber
  • Skær toppen af peberfrugterne og rens dem
  • Fyld indholdet i peberfrugterne og læg “låget på”
  • Giv peberfrugterne 20-25 minutter i ovnen ved 200 grader

Servér fx med brød og salat.

Skriv en kommentar

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.