Ingredienser
- 5-6 store peberfrugter
- 2 dl brune ris
- 1 dl røde linser
- 1 stort rødløg
- 1-2 fed hvidløg
- 2 persillerødder eller pastinak
- 400 gr. champignon
- 1 lille ds tomatpuré
Sådan
- Kog risen i 5 dl vand i 30 minutter
- Tilsæt linserne efter 20 minutter, tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt
- Svits løg og hvidløg
- Tilsæt persillerødder og champignon og svits i nogle minutter indtil de meste væde er væk
- Tilsæt tomatpuré
- Bland det hele sammen, og smag til med salt og peber
- Skær toppen af peberfrugterne og rens dem
- Fyld indholdet i peberfrugterne og læg “låget på”
- Giv peberfrugterne 20-25 minutter i ovnen ved 200 grader
Servér fx med brød og salat.