Vegetarisk bolognese

Ingredienser

  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 3-4 gulerødder
  • 2 rødbeder, pastinak eller persillerod
  • 200 gr. frosset spinat (optøet)
  • 400 gr. champignon
  • 2 ds flået tomat
  • 2 dl. røde linser
  • tørret timian
  • 2-3 dl væde (efter behov)
  • 100 gr. revet ost
  • salt, peber og evt lidt chili

Sådan

  • Hak løg, hvidløg og champignon
  • Riv grøntsager groft
  • Svits løg og hvidløg i sauterpande
  • Tilsæt grøntsager, hakket tomat, linser og krydderier og lad simre i 20-30 minutter –

Server med pasta, revet ost og en salat.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *