Hop til indhold
Ingredienser
- 3 dl brune ris
- 1 dl grønne linser
- 6 æg
- 150 feta, smuldret
- En håndfuld mynteblade
- 1 spkf spidskommen
- Chili eller chilipasta, salt og peber
- Olie til stegning
Sådan
- Ris og linser koges i 8 dl vand i ca. 40 minutter, lad dem dampe af eller kog dem dagen før
- Ælt ris, linser, æg, feta, mynte og spidskommen
- Tilsæt salt, peber og chili efter smag
- Lad evt hvile køling i ½ time
- Steg på panden 6-7 minutter på hver side – vend forsigtigt. Brug en spiseske og lav dellerne som “klatkager”. Klap den lidt falde med skeen.
Tip
- Brug gerne en anden krydderurt som fx persille i stedet for mynte.
- Tilsæt evt. lidt fint revet gulerod til farsen for at øge “sammenhængskraften”.
- Spises som burger eller som “deller”.
Related
Optimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.