Tortilla med auberginefyld

Ingredienser

  • 2 auberginer
  • 300 g champignon
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 dl røde linser 
  • 3-4 tomater eller 1 ds hakkede tomater
  • 1 spkf spidskommen
  • ½ spkf røget paprika
  • salt og peber
  • fuldkornstortilla
  • revet ost (fx parmensan)

Sådan

  • Skær auberginer og champignon i tern
  • Bag aubergineternene i ovnen med lidt olie i 10 min ved 180 grader
  • Tilsæt champignontern til auberginerne og bag 10 minutter mere
  • Hak løg og hvidløg og sauter i sauterpande.
  • Tilsæt tomater og sauter et par minutter mere
  • Tilsæt resten af ingredienserne og lad simre i 15 minutter
  • Smag til med salt og peber (og evt chili)

Tilsæt ekstra væde, hvis det er nødvendigt. Server med med lidt grøn salat.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *