Nemt ristaffel

Ingredienser

  • Løg, hakket – ca. 200 g
  • Gulerødder i tern – ca. 200 g
  • Champignon i tern – ca. 400 g
  • 1 dl. røde linser
  • 2 dl. vand
  • ½ dl rosiner
  • 1 spkf karry
  • Chilisauce efter smag
  • 1 ds kokosmælk
  • 1 lille ds ananas i tern
  • Salt og peber
  • Olie til stegning

Sådan

  • Svits løg og gulerødder og karry i olie
  • Tilsæt champignon, kokosmælk, vand og røde linser og lad simre i 15 min.
  • Tilsæt rosiner og lad simre et par minutter
  • Smag til med salt, peber, chilisauce

Kan toppes med hakket peberfrugt, kokos, hakket tomat, hakket agurk osv.

Server med ris eller bulgur. 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *