Tortilla-wraps med champignon og spinat

mushroom-576462_640Ingredienser

  • 300 gr. champignon
  • 500 gr. frosset spinat
  • 1 rød peber
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 ds røde bønner
  • timian
  • revet ost
  • salt og peber
  • 5-6 tortilla-wraps

Sådan

  • Skær champignonerne i skiver og giv dem fem minutter i mikroovnen.
  • Svits findelte løg og hvidløg i en gryde.
  • Tilsæt spinat og champignon (inkl. den væske, der trækkes ud, når de mikroes).
  • Tilsæt timian og lad simre i 10 minutter
  • Skyl bønnerme og tilsæt dem
  • Tilsæt væske efter behov og jævn med maizena og evt. lidt fløde
  • Smag til med salt og peber

Servering

Fyldet kommes i 7-8 wraps med revet ost eller evt. fetaost.

Kan varmes igennem i ovn eller mikroovn.

artikel-slut-16pxEn tomatsalat passer godt til.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *