...

Vegetarisk shepherds pie

Ingredienser

Fyld

  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 200 g champignon, finthakkede
  • 2 spsk soltørrede tomater, finthakkede
  • 2 gulerødder, groftrevede
  • 1 rødbede
  • 2 dl. frosne majs
  • 1 ds røde bønner
  • 1 aubergine, groftrevet
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpuré
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • 1 tsk timian, tørret
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 spsk dijon sennep
  • 1 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet

Top

  • Kartoffelmos af 1 kg kartoffler eller søde kartofler
  • Tilsæt 2 spsk parmesan, friskrevet
  • 2 spsk rasp drysses på til sidst

Sådan

  • Svits løg, hvidløg og champignon
  • Tilsæt resten af fyldet og lad simre i 10-15 minutter
  • Tilsæt fx lidt chiafrø, hvis det er for fyldende
  • Fyld i gratinfad og læg “kartoffellåg” på
  • Drys med rasp
  • Lad det stå i ovnen i ca 40 min ved 175°
  • Tag ud af ovnen og server.

Til 4-5 personer..

Inspireret af Vegetarisk Shepards Pie (Valdemarsro).

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv en kommentar

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.